Våra kurser

Våra kurser:


Körlektioner

 Lektoner utförs i Hjo och Skövde. Vanligast är att första lektionen bokas i Hjo. Din handledare är välkommen att följa med på lektionen. Lektionslängd 45 min. Det finns även möjlighet att köra dubbellektion alt. 60 min Tänk på att avboka eller omboka lektion senast kl: 13.00 dagen innan lektion för att undvika en avgift på 300:-/lekt.

Riskutbildning del 1

Utbildningen som är teoretisk syftar till att skapa förståelse för riskbeteenden i trafiken. Kursen är obligatorisk och giltig i 5 år. Kursens längd är 3,5 tim inkl. raster. Tag med giltigt leg.

Introduktionskurs för privat övningskörning

Här får elev och handledare tips och råd för en säker och trevlig övningskörning. I kursen ingår handledartboken som ger möjlighet att fåhjälp och struktur av de olika övnngarna Kursen är obligatorisk om man vill övningsköra privat och giltig i 5 år. Tag med giltigt leg.

Riskutbildning del 2

Utförs på Kinnekulle trafikövningsplats i Götene. Vi åker tillsammans i trafikskolans bil dit. Utbildningen som är praktisk syftar till att skapa förståelse för risker i samband med väglag och hastighet samt bilens utrustning och säkerhetssystem. Eleven bör vara i slutet av sin utbildning för att tillgodogöra sig kursen. Trafikskolan hjälper till att planera så att den kommer i rätt fas i körkortsutbildningen. Kursen är obligatorisk och giltig i 5 år.

 

Teorikurs

 Trafikskolan har två teorikurser om året.

En på hösten och en på våren. Kursen hålls på måndagar

mellan kl: 17:15 - 18:45, under ca. 13 veckor

 

Kontakt:

Trafikskolan vid Vättern

Sturegatan 10

544 33 Hjo

Tel: 070 244 11 39

@: info@korkorthjo.se

Öppettider:

 

Sturegatan 10

544 33 Hjo

skolan är öppen när verksamhet pågår. Om skolan är obemannad kan du ringa så bestämmer vi en tid för möte